zondag, oktober 08, 2006

Het 'Limbus Infantium' ofwel 'voorgeborchte' is niet meer.... maar journaliste Anna Politkovskaja is zaterdag in Moskou doodgeschoten....


Godver-godver-godver-godver...............

Ja? U weet het? De plek waar Katholieke Theologen jarenlang van dachten dat de zielen van de kinderen die voor of kort na de geboorte zijn overleden zouden verblijven is geschrapt! Simpel! Gewoon! Dat is Theologie! Je richt eerst een Universiteit op, discussieert vier eeuwen lang over de meest gewichtige zaken en je heft daarna alles op! Geen mens die nog snapt waar het ooit over ging! Nogmaals, ...... theologie. Remember that word!

...Talloze onverschrokken kardinalen hebben decennia nodig gehad om hier achter te komen... maar ondertussen is de onverschrokken Anna Politkovskaja dood, vermoord, GODVER! Een hele echte, levende. ademende en schrijvende JOURNALISTE! En dat, theologen, waar heeft dat een plaats in het debat over uw 'Zielenboekhouding' ???

Het ANP schrijft:
De 48-jarige Politkovskaja werkte voor de kritische krant Novaja Gazeta. Ze schreef onder meer artikelen en reportages over de oorlog in Tsjetsjeniƫ en ze uitte scherpe kritiek op het beleid van president Vladimir Poetin. Politkovskaja betichtte het Russische leger voortdurend van mensenrechtenschendingen in de strijd tegen de Tsjetsjeense separatisten...... Ze werd dood in een lift van haar appartementencomplex aangetroffen, aldus het Russische persbureau Interfax. Bij haar lichaam lag een pistool met vier kogels....Een lid van de hoofdredactie van haar krant zei zaterdag dat Politkovskaja is vermoord vanwege haar werk. "Ik kan geen ander motief bedenken", zo zei hij tegen buitenlandse journalisten. De journaliste werd geregeld bedreigd.

.......................Wat gaat er gebeuren met 'de ziel van' Politkovskaja...???? Waar hadden de boekhouders van het Vaticaan een plaats voor haar bedacht...?

Yeahhhhhhhhhh.... right... only two words come to mind....... FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...>>>>>ING ASSHOLES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments: Een reactie posten



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?