dinsdag, oktober 03, 2006

Holocaust-ontkenningen zijn HIP! YESSS!!!!


Ja! In Iran zijn ze er mee begonnen, maar de mode is nu over overgewaaid naar Europa! Ontken een Holocaust, het geeft niet welke! Elke Nederlandse politieke partij met een Turk in de gelederen beeft & zweet thans peentjes vanwege 'De Armeense Kwestie'.

Het is op dit moment de steen des aanstoots. En de verkiezingen komen eraan!!!

Dan kun je een Holocaust - welke dan ook - slecht gebruiken, nietwaar?

Bedenk wel even in welke grootheden we hier spreken.

H - O - L - O - C - A - U - S - T


Nu is oud-parlementarier Erik Jurgens met een voorstel gekomen het 'ontkennen van de (een) Holocaust' te voegen onder het wetsartikel dat de 'vrijheid van meningsuiting' regelt.

Erik Jurgens is een PVDA-man, dit even voor de duidelijkheid. Het kan zijn dat hij belang heeft
bij een 'gunstige' afloop van dit debat, maar dat even terzijde.

Ligt het aan mij... of hebben we de laatste tijd vooral last van van morele dilemma's en zwaar-op-de-maag-liggende ethische kwesties waar zo'n beetje de hele Europese cultuur & geschiedenis mee lijkt te zijn gemoeid...??? Just asking...

Moet het ontkennen van een Holocaust kunnen? Agggghhh... alleen de vraag al.

Maar komop... we zijn moedig. Moet dat kunnen? In het kader van de vrijheid van meningsuiting? Wie zou dat willen en waarom? Mag een dergelijk agendapunt onderdeel zijn van het politieke discours? Wat voor verstandhouding blijft er bestaan tussen de deelnemers aan een debat over dergelijke kwesties?

Ik denk eerder dat het een teken des tijds is...

Comments:
Codemaanzaad lives for everrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (maar eh...terreurhumor mag niet van Tjibbe en dit valt daar waarschijnlijk ook onder...) Ook zo'n zin in Lowlands 2007?
 
Een reactie posten



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?