donderdag, oktober 19, 2006

Over Beren en Borsten... en het verband daartussen...

Bericht 1:


MOSKOU (ANP) - De Spaanse koning Juan Carlos I heeft tijdens zijn vakantie in Rusland, eind augustus, een jachttraditie van voormalige Sovjetleiders voortgezet. Hij heeft een tamme en bovendien dronken gevoerde beer doodgeschoten die door lokale overheidsfunctionarissen voor hem was uitgezet. Dit meldde donderdag de Russische krant Kommersant.

Bericht 2:


LONDEN (ANP) - Vrouwen die hun borsten hebben laten vergroten, hebben een drie keer zo grote kans zelfmoord te plegen als vrouwen zonder implantaat. Volgens Amerikaanse en Canadese onderzoekers hebben vrouwen die plastische chirurgie willen ondergaan, mogelijk een persoonlijkheid die hen vatbaarder maakt voor suïcidale gedachten.

Ik kan niet anders dan een ontzettend sterk verband zien tussen het doodschieten van tamme, dronken gevoerde beren en vrouwen met vergrote borsten die zelfmoord plegen.

Het zijn onze krankzinnig vervormde denkbeelden over viriliteit die in dit alles een doorslaggevende rol spelen...

Moraal?

De koning van Spanje heeft zich laten gebruiken als implantaat in een door dronken gevoerde Sovjetleiders gedicteerde jacht op suicidale plastisch-chirurgen die een drie keer zo grote kans hebben tamme borsten en vergrote beren dood te schieten...

...of woorden van gelijke strekking....

...Wat zou Prins Bernard hier van gezegd hebben...? Ik bedoel, van die borsten...

...Gelukkig is Willem-Alexander lid van het WNF...

Comments: Een reactie posten



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?