donderdag, januari 18, 2007

Over hard waaien...en de kunst van het alarmeren....

Dit is een dag waarop weermannen/vrouwen eindelijk weer eens mogen alarmeren... windkracht 10, windstoten, overstromingen, omvallende bomen...THE WORKS...!!!!

maar....

Onderzoek: weeralarm niet alarmerend Donderdag, 18 januari 2007 / 16:41 STORM RIJSWIJK (ANP) - Een weeralarm van het KNMI maakt niet op iedereen evenveel indruk. Van een sollicitatiegesprek of het bijwonen van het huwelijk van een goede vriend laten de meeste mensen zich niet weerhouden. Dat blijkt uit een onderzoek van het bureau Heliview in opdracht van verzekeraar Interpolis onder ruim vierhonderd mensen. Ruim 44 procent van de ondervraagden begint ook pas losliggende tuinspullen op te ruimen en ramen te controleren als het echt hard gaat waaien. Maar 1 op de 3 Nederlanders (etc.)... komt direct in de benen na het weeralarm.

...en daar alarmeer je dan voor...voor één-derde.... en voor wat tuinspullen... al die prut-tuintjes met die wegwaai-Blokker-ameublementjes die overhoop worden geblazen...
.....foei! 'T mocht wat....

Goed alarmeren is een kunst... voor minder dan de vliegende tering & en de gierende vlektyfus ruimen de mensen tegenwoordig hun tuinen vol losliggende spullen niet meer op...

...mijn advies:.... een indrukwekkend weeralarm begint bij jezelf. Wie niet echt in storm, orkaan en regen gelooft mist de echte weeralarm-esprit. Begin er dan ook niet aan. Oefen eerst met een ordinair, regulier weerbericht voor u klaar denkt te zijn voor een heus, groot weeralarm! Indruk maken met weer überhaupt is al moeilijk genoeg!

Comments: Een reactie posten



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?